Wekelijkse bridge drives via BBO

Het is allicht nog een tijdje onmogelijk om onze gewone wekelijkse bridgedrives te organiseren. We hebben echter wel een prachtig alternatief ONLINE BRIDGEN.

In samenwerking met BC Klein Brabant organiseren we BBO clubdrives Rivierenland. Iedereen die aangesloten is bij de VBL kan meespelen mits eenmalige inschrijving via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Huidige tornooien: elke maandag (start 13u30) en donderdag (start 19u30). De inschrijvingsprijs is 1$. Info en handleiding zijn beschikbaar via dezelfde mail.

vriendelijke groeten,

BC De Kollebloem

15 maart 2020

Bridgeclub de Kollebloem

de Kollebloem

We spelen op:
- maandag om 13.30u
- woensdag om 19.30u
in de chalet van de "Tennisclub de Hasselt" Kerkhofstraat in Puurs, tel. 03 889 08 09, met ruime parking: op kaart

Rekening: BE64 0682 4927 3152

©{2018} Bridgeclub de Kollebloem. All Rights Reserved.