Midweek 2020: Afgelast

Beste deelnemer aan de midweek Moezel,

Zoals in een eerdere mail gemeld, heeft het bestuur in deze onzekere coronatijden uit voorzorg de midweek geannuleerd.

Het was een afweging tussen enerzijds de zaken op hun beloop laten in de hoop dat het hotel gesloten moest blijven en dus zelf een alternatief zou dienen voor te stellen of anderzijds de reis annuleren voordat er meer dan 20 % annulatiekosten zouden worden aangerekend. We moesten daarbij ook rekening houden dat de Belgische en Duitse  maatregelen anders zijn.

Sowieso gingen wij ervan uit dat de reis niet zou kunnen doorgaan in juni wegens de coronamaatregelen (reisbeperkingen, horeca beperkingen) en omdat het te riskant is voor de gezondheid van onze leden en hun partners (zie ons al bridgen met maskers, handschoenen en liters ontsmettingsmiddel ..... en zonder après-bridge?).

De persoon die we voor de busreis hadden ingehuurd, heeft ons laten weten dat hij geen kosten voor de annulatie in rekening brengt.

Het hotel wenst echter wel de algemene voorwaarden toe te passen en rekent 63 € annulatiekosten per persoon aan.

Aangezien we slechts een voorschot van 50€ gevraagd hebben zit de club met een deficit van 1.083€. Wie wil kan die 13€ bijstorten. De club zal de rest betalen.

Er zijn enkele personen die onmiddellijk het volledige bedrag betaald hebben. François zal dat bedrag terugstorten (-50€/p).

Hopelijk kunnen we volgend jaar wel op midweek. We kunnen daarbij het hotel aan de Moezel opnieuw overwegen indien we een goede deal kunnen maken.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Bridgeclub De Kollebloem

24 november 2019

Bridgeclub de Kollebloem

de Kollebloem

We spelen op:
- maandag om 13.30u
- woensdag om 19.30u
in de chalet van de "Tennisclub de Hasselt" Kerkhofstraat in Puurs, tel. 03 889 08 09, met ruime parking: op kaart

Rekening: BE64 0682 4927 3152

©{2018} Bridgeclub de Kollebloem. All Rights Reserved.