Cava-Cup 2018 - 2019

Zoals de vorige jaren is er terug een cava-cup.

Deze loopt van begin november tot eind februari met aparte rangschikkingen voor de maandag- en de woensdagdrives waarbij een individuele rangschikking opgemaakt wordt op basis van de 9 beste uitslagen. Je moet dus minstens 9 keer meegespeeld hebben om opgenomen te worden in de eindstand.

Het toewijzen van de punten is identiek aan de vorige edities. De laatste van de speeldag krijgt 1 punt, de voorlaatste 2 punten en zo verder naar omhoog, de winnaar krijgt 3 punten extra, de tweede 2 punten en de derde 1 punt. Wanneer er dus 10 paren gespeeld hebben in NZ zal de eerste 13 punten krijgen (10 + 3), de tweede 11 (9 + 2), de derde 9 (8 + 1) en de vierde 7 en zo verder naar omlaag met nog 1 puntje voor de tiende.

Net als vorig jaar is er een fles cava voor de winnaar, voor de 2de, de 7de, de 13de, de 25ste en de voorlaatste van het eindklassement. De prijzen worden uitgereikt op het ledenfeest van onze club (23 maart) en om het geheel wat feestelijker te houden, heeft het bestuur beslist dat de winnaars aanwezig moeten zijn om deze in ontvangst te nemen. Wanneer dit toch niet het geval zou zijn, gaat de fles cava naar de volgende van het eindklassement.

Link: Cava-Cup op het Forum

de Kollebloem

We spelen op:
- maandag om 13.30u
- woensdag om 19.30u
in de chalet van de "Tennisclub de Hasselt" Kerkhofstraat in Puurs, tel. 03 889 08 09, met ruime parking: op kaart

©{2018} Bridgeclub de Kollebloem. All Rights Reserved.